Username:
Password:
Utilizator nou Ai uitat parola?
 
Politica de confidentialitate

Politica EDUNET este de respectare a dreptului la viata privata al tuturor vizitatorilor site-ului www.edu-net.ro. In aceasta sectiune se descrie modul in care EDUNET incearca sa protejeze informatiile personale pe care le primeste.

Informatiile colectate si utilizarea lor
Nu preluam de pe acest site-ului informatii personale fara cunostinta si permisiunea dvs.
Exista anumite zone ale site-ului in care vi se solicita sa ne puneti la dispozitie informatii personale despre dvs., cum ar fi momentul in care va inregistrati, trimiteti datele despre proiectele dumneavoastra, trimitetide materiale educationale etc.
Cand se solicita informatii cu caracter personal, vizitatorilor li se ofera posibilitatea de a renunta si de a nu primi corespondenta din partea EDUNET.

Protejarea informatiilor vizitatorilor
EDUNET implementeaza o gama larga de masuri de securitate pentru a pastra in siguranta informatiile dvs. personale. Informatiile personale ale utilizatorilor sunt pastrate in retele securizate si pot fi accesate numai de un numar limitat de angajati ai EDUNET si ai agentiilor terte parti, angajati care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme.

Comunicarea informatiilor colectate entitatilor externe
Nici in prezent nici in viitor EDUNET nu va vinde, nu va face schimb si nu va transfera in nici un alt mod in afara asociatiei informatii identificabile personal pe care vizitatorii le ofera in mod voluntar in orice formular de inregistrare sau de activitate promotionala. . EDUNET nu divulga adresele, telefoanele sau orice alte date personale catre terte parti, cu exceptia cazurilor extreme cerute de legislatia in vigoare.

Ne cerem scuze, dar momentan acest site este in reconstructie!

We apologize, but momentarily this site is being reconstructed!

Termeni de utilizare Politica de confidentialitate Contact Copyright