Username:
Password:
Utilizator nou Ai uitat parola?
 
Termeni de utilizare

Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii:

 • "Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.edu-net.ro" reprezinta un acord incheiat intre orice persoana (denumit in continuare utilizator) care viziteaza ori acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul (denumit in continuare "serviciul") si Asociatia EDUNET,  in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciului. Acest acord stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.edu-net.ro (denumit in continuare "site-ul") ori poate utiliza in orice mod serviciul oferit prin intermediul site-ului;
 • continut : orice document aflat pe acest site precum si fragmente/portiuni ale acestor documente, indiferent sub ce forma se regasesc: text, grafica, sunet, imagine, film, programe etc.
 • utilizator: orice persoana care acceseaza acest site pentru orice motiv, inclusiv pentru a posta un continut precum si pentru a descarca, folosi, copia partial sau integral documente/fisiere care se regasesc pe acest site.
 • serviciu inseamna furnizarea catre utilizatori a accesului la date si informatii transmise de EDUNET si furnizorii sai prin Internet (acestia putand fi inclusiv utilizatorii), cu ajutorul acestui site, www.edu-net.ro, inclusiv posibilitatea de a publica continut nou pe acesta.
 • EDUNET se refera la Asociatia EDUNET Craiova.

Acceptarea acordului
Accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau a serviciului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a acordului si a oricarei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricarei prevederi din acesta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului.

Datele de inregistrare
Fiind sub incidenta termenilor de utilizare a sistemului, sunteti de acord sa oferiti informatii corecte in formularul de inregistrare si sa mentineti la zi datele de inregistrare.
Daca oferiti informatii incorecte sau care nu mai sunt de actualitate, EDUNET isi rezerva drepturi depline de a va suspenda sau sterge contul sau de a va refuza si in viitor accesul la sistem. Prin utilizarea sistemului EDUNET, va asumati toate consecintele introducerii de date false.

Copyright
Toate textele, imaginile, sunetele, sau orice alt continut al site-ului www.edu-net.ro sunt proprietatea Asociatiei EDUNET.
Daca oferiti informatii incorecte sau care nu mai sunt de actualitate, EDUNET isi rezerva drepturi depline de a va suspenda sau sterge contul sau de a va refuza si in viitor accesul la sistem. Prin utilizarea sistemului EDUNET, va asumati toate consecintele introducerii de date false.
Proprietatea asupra continutului. Tot continutul site-ului www.edu-net.ro, incluzand, dar nelimitandu-se la texte, imagini grafice, soft utilizat, sunete, muzica, fisiere video etc. sunt protejate prin legea copyright-ului, legea proprietatii intelectuale, dar si alte legi sau ordine care privesc dreptul de autor, dreptul la proprietate etc. Puteti face o singura copie a continutului pe un mediu magnetic (ex., hard disk sau floppy disk) si o singura copie tiparita, doar cu scopul uzului personal, excluzand comercializarea. Nu puteti copia, transmite, modifica, reproduce, republica, incarca pe Internet sau distribui nici o parte a continutului site-ului www.edu-net.ro. Pentru oricare dintre situatiile de mai sus este necesar acordul scris al reprezentantilor EDUNET.
Sigla EDUNET, dar si alte sigle si imagini grafice din sistem, nu pot fi utilizate pentru a promova produse sau servicii care nu sunt ale EDUNET.

Netiquette
Prin participarea la forumurile de discutii sau in comunicarea prin sistemul intern sunteti de acord:

 • sa NU defaimati, abuzati, hartuiti, intimidati nici o alta persoana
 • sa NU folositi un limbaj inadecvat, vulgar, obscen, rasial, ofensiv sau plin de ura
 • sa NU faceti declaratii sau sa postati materiale care nu au legatura cu scopul pentru care va aflati in sistem
 • sa NU incitati la activitati ilegale
 • sa NU exprimati intentia de a desfasura activitati ilegale
 • sa NU atasati materiale care contin virusi informatici sau materiale piratate, inclusiv muzica sau software
 • sa NU violati drepturile unei alte persoane, incluzand proprietatea intelectuala
 • sa NU promovati sau sa postati reclame comerciale, de orice tip.

Mesajele sau materialele postate de orice membru in oricare parte a site-ului pot fi reeditate sau sterse de catre EDUNET, la libera sa alegere.
Mesaje/materiale. Prin corespondenta cu membrii EDUNET, cu persoanele care administreaza sistemul, prin postarea temelor, proiectelor, eseurilor sau a oricaror scrieri, scheme, imagini grafice, sugestii, comentarii, concepte sau orice alt continut pe serverele EDUNET sau prin transmiterea lor prin fax, email sau orice alt sistem de comunicatii, oferiti EDUNET dreptul nelimitat, continuu si irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica sau traduce, de a crea lucrari derivate, de a transmite si prezenta continutul (in totalitate sau in parte), de a-l incorpora in alte lucrari - in orice forma sau tehnologie actuala sau care va fi dezvoltata in viitor, fara a primi nici o compensatie.

Limitarea Responsabilitatilor
EDUNET nu garanteaza acuratetea, totalitatea, corectitudinea, temporizarea sau fezabilitatea continutului prezentat. EDUNET nu raspunde pentru defectiunile, intreruperile sau erorile soft-urilor utilizate.
Fiind de acord sa utilizati sistemul EDUNET, sunteti de acord sa va asumati riscul pentru orice continut descarcat sau obtinut prin sistemul EDUNET - este o initiativa care va apartine si sunteti unic raspunzator pentru daunele sau pierderile suferite de computerul dumneavoastra ca urmare a utilizarii continutului respectiv. Sunteti de acord ca EDUNET nu raspunde de continuturile ilegale, ofensive, obscene, defaimatoare, care aduc daune si care limiteaza drepturile altor persoane, incluzand proprietatea intelectuala.

Note generale
Termenii si conditiile de utilizare se afla sub incidenta legilor din Romania. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislatia in vigoare.

Ne cerem scuze, dar momentan acest site este in reconstructie!

We apologize, but momentarily this site is being reconstructed!

Termeni de utilizare Politica de confidentialitate Contact Copyright