Username:
Password:
Utilizator nou Ai uitat parola?
 
Publica un proiect

Stimati parteneri,
EDUNET pune la dispozitie portalul www.edu-net.ro pentru a publica gratuit  informatiile despre proiectul dumneavoastra. Acest serviciu este considerat ca fiind obiectul Parteneriatului pentru diseminare dintre dumneavoastra si EDUNET.

Pentru a putea publica un proiect, trebuie mai intai sa fiti logat. Informatiile care vor aparea pe site-ul www.edu-net sunt cele din formularul de mai jos. Ele pot fi modificate ulterior de catre dumneavoastra accesand contul dumneavoastra.

Publicarea acestor informatii se va face numai daca dumneavoastra  sunteti de acord cu cu Conditiile de utilizarea a portalului si cu Politica de confidentialitate EDUNET, pe care va invitam sa le studiati inainte de a trimite formularul.

Publica acum un proiect

EDUNET faciliteaza cooperarea intre institutii de educatie si autoritati publice in cadrul proiectelor de invatare si formarea unei retele de diseminare si exploatare a rezultatelor la nivel national si european.

Prezinta un proiect

EDUNET ofera servicii de diseminare a proiectelor prin organizarea de seminarii, conferinte, editarea de materiale, construirea site-uri web.

Solicita asistenta

Termeni de utilizare Politica de confidentialitate Contact Copyright